KIRŞEHİR / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Tarihe sığmayan istiklal mücadelemizin destanı olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 102. yılında "Akif'in sözü ,Cumhuriyet'in Yüzü" temasıyla 12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuzda kutlandı.Ayrıca İl genelinde yapılan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu resim yarışmasında okulumuz 3/H sınıfı öğrencilerinden  Hatice Zehra KOÇ  dereceye girmiştir. Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

Ara

Kırşehir Valimiz Sayın Hüdayar Mete Buhara Okulumuzu ziyaret etti.Okul Bahçesinde öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet eden Sayın Valimiz öğrencilerimizin Kendilerini sınıflarına daveti üzerine onları kırmayarak sınıflara geçmiş ve  onları çok mutlu etmişlerdir.Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Valimize tüm okul personeli ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Ara

AZİZ MİLLETİMİZİN  VE KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN HAİN DARBE GİRİŞİMİ KARŞISINDA GÖSTERDİĞİ ONURLU DURUŞUN, HAİNLERİNİN YENİLGİYE UĞRETILMASININ VE DEMOKRASİ ZAFERİNİN ALTINCI YIL DÖNÜMÜ SEBEBİYLE TÜM YURTTA ŞEHİTLERİMİZİ YÂD EDİLMESİ ,GAZİLERİMİZE MİNNET VE ŞÜKRANLARIN SUNULMASI, MİLLETİMİZİN DEMOKRASİYE OLAN İNANCI VE BAĞLILIĞINI GELECEK NESİLLERE AKTARILMASI İÇİN CUMHURİYET İLKOKULU OLARAK 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI HAZIRLANDI.

E Twinnig Projeleri

UZAKLAŞTIKÇA YAKINLAŞIYORUZ

Projemizi yöneten 1/A Sınıf öğretmeni Hatiçe KARAKURT hem yüzyüze, hem uzaktan eğitimin birlikte gerçekleştirildiği bu dönemde  "MİNİK ARI" masalını kendi ses kaydı ile öğrencilerine göndermiş, öğrencileri ise masalı öğretmenlerin sesinden dinleyip masalın resmini çizmişler ve okul panosunda sergilenmiştir.    Dinletilen ses kaydı ve yaptıkları resimlerden büyük keyif almışlardı.