KIRŞEHİR / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

0 386 212 81 81 .
Adres
AŞIKPAŞA MAH. CUMHURİYET1 CAD. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 2/1 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Okullar; çocuklarımızın geleceği için altın değerlerin bulunduğu nadir mekanlardır. Öğrencilerimize bu değerleri kazandırmak için eğitim iş görenleri olarak bütün dinamiklerimizi harekete geçirip yüksek performans ortaya koyarak; Atatürkçü, bilimsel ve çağdaşlık erdemlerine ulaşmış öğrenciler yetiştirmek için inançlı ve kararlıyız. Kırşehir´in en iyisiyiz. Türkiye´nin de en iyisi olacağız.
Misyon
Öğrencilere, bilgi çağında gereksinimlerini giderecek doğrultuda bilgili, becerikli, araştıran, sorgulayan, değerlendiren, kendine güvenen, çalışmayı seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve bu davranışları kazandırmak için varız.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İlkokul Normal Öğretim - Anasınıflarıİkili Öğretim (Sabah - Öğle)
Saatler
İLKOKULLAR Sabah : 08:30 - 12:00 Öğle Yemeği : 12:00 - 12:40 Öğleden Sonra: 12:40 - 14:15 ANASINIFLARI Sabahçılar :07:30 - 12:30 Öğlenciler :12:30 - 17:30
KALORİFERLİ
Merekeze 5 dakikalık yürüme mesafesi
Aşık Paşa Mah. Cumhuriyet Cad. No:2 Merkez/KIRŞEHİR
Merkezde
Sportif Etkinlikler
Her yıl geleneksel çocuk oyunları takımları çıkarılmakta.Futbol-futsal turnuvalarına katılınmakta,Boks,Eskrim,Cimnastik kurslarına öğrencilerimiz katılmakta,Folklor Ekibi oluşturulmakta,Koro çalışmaları yürütülmektedir.
Sınıflar arası bilgi yarışmaları,sergiler,gezi ve gözlemler yapılmaktadır.
Minik tema Projesi ve he yıl çeşitli projeler yürütülmektedir.