KIRŞEHİR / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürümüz Sayın Cevdet Vural, Daire Başkanı Sayın Seyfettin Toraman, Şube Müdürü Adem Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle eğitim faaliyetleri üzerine toplantı gerçekleştirdiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Hikaye Anlatma Yarışmasına katılan ve  dereceye giren öğrencilerimize belgeleri takdim edildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin  100. yılı  etkinlikleri  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin gayretleriyle güzel bir gösteriye dönüşüyor.

May

Okulumuz öğrencileri İl Okul Sporları kapsamında yapılan Satranç turnuvasında Minikler A Kızlar katagorisinde il birincisi,Minikler B Kızlar katagorisinde  il birincisi ve Minikler A Genel katagorisinde il dördüncüsü olarak okulumuza kupa ve madalyalar kazandırmışlardır. Öğrencilerimize ve onları çalıştıran antrönerlerimiz Güven ÖZTÜRK,Tahir AKDENİZ e teşekkür ederiz.

May

2023 Eğitim Vizyonu, müfredatı bilgiden beceriye , beceriden görgüye taşımayı hedeflemektedir.İngilizce dersinin daha etkili daha verimli gerçekleşebilmesi ve anasınıfından itibaren her bir çocuğumuzun aldığı İngilizce eğitim doğrultusunda İngilizce pratiğinin istenilen ölçüde gelişmiş olması Milli Eğitim Bakanlığımızın önem verdiği hususlardan bir tanesidir.Bu yüzden İngilizce öğrenimini kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu Her Yerde İngilizce Projesi Okulumuzda devam etmektedir.

May

Kırşehir ilinde yürütülen Ahi Şehri Kırşehir projesi kapsamında yaptığı çalışmalar neticesinde ayın Ahi Öğrencisi olarak seçilen Lamia Dağlı ya rozet, ailesine ise destklerinden dolayı okulumuz tarafından sertifika verilmiştir.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

May

Kırm Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında Kırşehir Toplum Sağlığı Merkezi Doktorları tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verilerek bilgilendirmeler yapıldı.

May

Okulumuz öğrencileri Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulu yerleşkesi içinde bulunan Çocuk Trafik Eğitim Parkında uygulamalı trafik eğitimine katıldılar.Öğrenciler eğlenerek öğrendiler ve güzel bir zaman geçirdiler.